Në va.ginën e saj vinte erë…djali i ri habit me dekl.aratën: Kur bëra ***ks me të dashurën, ajo…!!

Në va.ginën e saj vinte erë…djali i ri habit me dekl.aratën: Kur bëra ***ks me të dashurën, ajo…!!

Një djalë ka treguar në po.rtalin amerikan ‘Re.ddit’ dy.shimet e tij e i ka ndarë ato me anëtarët e for.umit, se si mendon që partnerja ka shkuar me tjetër kënd në shtrat.’E dashura ime ka disa kohë që po takohet shpesh herë me shokun e saj të fëm.ijërisë. Unë nuk kam pasur ndonjë pr.oblem me këtë, por dy herë e fundit ndo.dhi që ajo e kaloi tërë ditën atje dhe erdhi natën vonë.. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*