Nëna beqare nxjerr në shitje dy vajzat adoleshente: ‘Më nx.in jetën, merrini bëni ç’të doni’..!!

Një deklaratë e çu.ditshme ka ardhur nga një nënë beqare në lidhje me dy vajzat e saj. Ajo është shprehur se vajzat e saj ia kanë bërë jetën shumë të vë.shtirë, “Po kaloj një situatë str.esuese, nuk i du.roj dot më”.Gruaja quhet Tammy e cila jeton në Uellsin e Ri Jugor , ajo është nëna e Hillary 14 dhe Sophie 16 vjeçare. Tammy ka regjistruar video ku vajat e saj sillen k.eq dhe nuk e dë.gjojnë aspak, këtë video ia ka dërguar një emisioni televiziv australian “A Current Affair”. Ajo u kërkon ndi.hmë, “Merrini bë.ni ç’të doni, mb.yllini diku, vetëm mbajini lar.g nga unë”, është shprehur ajo e mër.zitur.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*