Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë

Një nënë shqiptare për here te parë, pas martesës lind trinjakë. I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale.Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*