Nëna Shqiptare Lind Trinjake, Dora Tu Bekoftë Dhe U Bëfsh 100 Vjet Ti Qe Me Uron Për Të Mirë

Nëna Shqiptare Lind Trinjake, Dora Tu Bekoftë Dhe U Bëfsh 100 Vjet Ti Qe Me Uron Për Të Mirë

I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale./

Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*