Nënat bëhen llom mes vete, shkaku fëmijët!

Nënat bëhen llom mes vete, shkaku fëmijët!

Një grua ka përfunduar dje në E mergjencën e Spitalit Rajonal të Prizrenit pasi d yshohet se u p ërfshi në një rr ahje me një grua tjetër, raporton

Sinjali mëson se gjithçka ka ndodhur rreth orës 15:55 në rrugën ‘Besnik Muçaj’, ku fëmijët e dy të d yshuarve të moshave 7 dhe 5-vjeçare ishin k apur mes vete dhe ishin p ërleshur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*