Nëse shihni një fëmijë të ulur në këtë pozicion ngr ijeni urg jent

Nëse shihni një fëmijë të ulur në këtë pozicion ngr ijeni urg jent

Fëmijët kanë aftësi të mëdha në lëvizje kur janë të vegjël për shkak se janë shumë elastikë. Por disa pozicione të ndryshme qëndrimi ndikojnë përfundimisht për mirë ose për keq në jetën e tyre.

Prandaj, prindërit duhet të jenë vigjilentë ndaj sjelljeve dhe qëndrimeve të fëmijës.Pozicioni ‘W’ është një nga pozicionet më të zakonta të qëndrimit të fëmijëve kur luajnë në dysheme sepse është komod për

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*