Nga jeta luksoze tek hapja e lokalit/ Me 189 vepra penaIe ‘mbi supe’, çfarë deklaronte disa kohë më parë duke thene se…

-Nga jeta luksoze tek hapja e lokalit/ Me 189 vepra penaIe ‘mbi supe’, çfarë deklaronte disa kohë më parë duke thene se…

-Një sherr në një lokal nate në Prizren i kushtoi jetën një 31-vjeçari nga Kukësi, 31-vjeçari Visart Cengu, ndërsa miku i tij, Rufgen Shehu 27 vjeç mbeti i pIagosur.

Duket se një faturë prej 400 eurosh ka qenë shkaku që mes të rinjve nga Shqipëria dhe pronarit të klubit të natës, Dibran Hoxhaj apo siç e njohin “Kobra”, të niste një sherr fizik, i cili më pas degr adoi në përdorimi ne ar mës nga ky i fundit.

Por kush është Dibran Hoxhaj, pronari i klubit famëkeq “Kobra City”?

Mediat e Kosovës raportojnë se Hoxhaj ka disa dosje në polici, ndërsa në lokalin e tij ka pasur disa raste kur policia ka mësyrë dhe ka sek uestruar lëndë nark 0 tike.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*