Ngj.arje e rë.ndë: Dita e dasmës së nuses u bë dita e v dekjes së nënës së saj/ Ngu.shllime Familjes Zoti u dhëntë fuqi..!!

Dita më e lumtur e një nuseje në Turqi është kthyer në ditën e saj më të ke.qe. Kur nena u largua nga shtëpia për të shkuar në dasmën e vajzes se saj, ajo p ësoi një su lm në z emër nga pi këllimi.Gruaja, e cila u dërgua menjëherë në spi tal, nuk mundi të shpë tonte dhe hu mbi je ten.Ngjarja e t rishtueshme ndodhi në Rrethin Reşadiye të Samsunit mbrëmjen e djeshme. Infermierja Kubra Sepetçi…JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT…LEXO ME TEPER

Dita më e lumtur e një nuseje në Turqi është kthyer në ditën e saj më të ke.qe. Kur nena u largua nga shtëpia për të shkuar në dasmën e vajzes se saj, ajo p ësoi një su lm në z emër nga pi këllimi.Gruaja, e cila u dërgua menjëherë në spi tal, nuk mundi të shpë tonte dhe hu mbi je ten.Ngjarja e t rishtueshme ndodhi në Rrethin Reşadiye të Samsunit mbrëmjen e djeshme. Infermierja Kubra Sepetçi…JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT…LEXO ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*