Ngjela bën parashikimin e fortë për vitin 2023 dhe tregon g oditjen që do te marrin ‘peshqit e mëdhenj’

Avokati i njohur Spartak Ngjela i ftuar në Shqip me Rudina Xhungën shprehu besimin se në 2023 SPAK do të japë rezultatet konkrete. Ngjela tha se sfida e kreut të ri të SPAK, Altin Dumanit është g.oditja e k.rimit dhe k.orrupsionit në vend.

“Politika nuk e justifikon dot pasurinë. Dhe po nuk e justifikove, ta marrin. E ka ligji. Duhet ta justifikosh. Madje mendohet të ashpërsohet edhe më tej ky ligj. K.orrupsioni shtetëror nuk ndalon dot ndryshe, pa u g.oditur”, u shpreh Ngjela.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*