NJË GRUA LINDI NË NJË FLUTURIM PËR NË AMSTERDAM, AJO NUK E DINTE SE ISHTE SHTATZËNË

NJË GRUA LINDI NË NJË FLUTURIM PËR NË AMSTERDAM, AJO NUK E DINTE SE ISHTE SHTATZËNË
On 16 Dhjetor, 2022By edi meti
Një grua e re lindi papritur në një fluturim nga Ekuadori në Amsterdam javën e kaluar, sipas spitalit holandez ku u shtrua pacienti.

Disa orë para uljes, gruaja ndjeu ɖɦȋɱɓje të foɾʈɑ dhe shkoi në tualet. Atje, pas disa kontraktimeve të shkurtra, ajo lindi një djalë, tha spitali Sparnse Gasthuis, duke shtuar se gruaja nuk e dinte se ishte shtatzënë.

Në aeroplan ishin dy mjekë dhe një infermiere nga Austria, ndaj asaj iu dha ndihma. Nëna do ta emërojë djalin e saj sipas njërit prej atyre që e kanë ndihmuar.

Si nëna ashtu edhe djali ishin mirë dhe gruaja do të vazhdonte më pas udhëtimin e saj për në Madrid, që ishte destinacioni i saj përfundimtar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*