Nuk duron dhe e thote troç Eni Çobani: Përfundimisht në Shqipëri nuk ka burra, keta duan vetem te

Një hi stori aspak e zakonte ishte ajo e sotmja në rubrikën “Shihemi në gjyq” në E diela Shqiptare në Tv Klan.

Fatimja kishte thirrur vajzën e saj, Sonilën, pasi kjo e fundit ka 23 vite që është në një mar rëdhënie me një burrë të martuar me të cilin kanë dhe një fëmijë, por që Gëzimi nuk pranon ti japë atësinë, pasi nuk e lë bashkëshortja dhe dy vajzat.

Juristja Eni Çobani, tregoi se ka biseduar disa herë me Gëzimin dhe ai i kishte thënë se do m errte pjesë në seancën e ndërmjetësimit.

“Gëzimi është telefonuar disa herë nga unë dhe i është kër kuar të ma rrë pjesë në këtë seancë dhe deri në këto momente që ne flasim ai ka premtuar që do vijë. Ç udia dhe ha bia ime ishte që kjo fjalë nuk u mb ajt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*