Nuk e kemi ditur se Fasulja Mund Të Jetë Shkaktar i Kesaj Sëumndjeve!? Ja Si Duhet Te Veproni!?

Nuk e kemi ditur se Fasulja Mund Të Jetë Shkaktar i Kesaj Sëumndjeve!? Ja Si Duhet Te Veproni!?

Sna Ka Shkuar Ne Mendje Por Fasulja Mund Të Jetë Shkaktar i Kesaj Sëumndjeve..!? Ja Si Duhet Te Veproni..!? Edhe pse të lira, të lehta për t’u përgatitur dhe ofron shumë përfitime shëndetësore, fasulet gjithashtu mund të shkaktojnë probleme të caktuara.Fasulet përmbajnë aminoacide që janë blloqet ndërtuese të proteinave që trupi përdor për të shëruar dhe krijuar inde të reja, si kockat, muskujt, flokët, lëkurën dhe gjakun. Ka shumë lloje fasulesh, si fasule kallaj, të zeza, garbanzo, të kuqe e të tjera, dhe sot mund t’i blini në shumë mënyra (të papërpunuara, të thata, turshi, të konservuara).E ndërsa shumica e njerëzve e lavdërojnë, ka disa gjëra që shumë nuk i dinë për të. Polemika për fasulet Veganët dhe vegjetarianët shpesh mbështeten te fasulet e zeza, thjerrëzat dhe llojet e tjera të bishtajoreve si burimi kryesor i proteinave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*