O Zot ndihmoje këtë fëmijë! Nëna ndαloi qumështin e gjirit pershkak voglushës, mjekë̶t i thanë që ajo kishte…

O Zot ndihmoje këtë fëmijë! Nëna ndαloi qumështin e gjirit pershkak voglushës, mjekë̶t i thanë që ajo kishte…

Stephanie Smith, 35 vjeç, ka një fëmijë të vogël me emrin Irni. Në kohën kur lind femija, ajo nuk ishte e lumtur. Pas një kohe vuri re diçka të çu.dit.shme në lëkurën e foshnjës së saj.Ne lekuren e saj dolen njolla te kuqe kur Isaia ishte vetem 3 muajsh.

Sa here ekspozohej ndaj parfumit ose aromave të tjera lekura ac.arohej akoma me shume dhe skuqja gjithashtu,saqe kishte raste te shp.erthente dhe te rridhte g.j.ak.Mjeku i tij mendon se Isaia ka një shembull të keq të ekzemës…

Pra, ata i dhanë atij një trajtim steroidal topik.Djali i vogël ka nevojë për më shumë trajtim për të zbutur p.lag.ët serioze.Skuqja tërhiqet pak, por pastaj fillon e behet dhe më keq. Mjekët nuk mund ta shpjegonin reagimin.

Flokët e tij filluan të bien.“Mjekët e tij thanë se ishte vetëm ekzemë,” thotë nëna Stephanie. Njeri prej tyre me tha se unë po he.lmoj.a djalin tim me qumeshtin e gjirit dhe mu desh ta ndaloja menjehere”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*