Oh nuk kam f aj! Del dë shmia e infermieres: Më qe lloi e para, unë duhet të jem do minante, ndryshe me

Pamjet e së të moshuarës në qendrën për përkujdesjen e të moshuarve “Orenda” në Pejë kanë tr nditur vendin. Dy infermieret, Aurona Pelaj dhe Altina Rexhepi e kane kryer teksa Remize Kuqi incizoi pamjet. Ato kanë përfunduar në pr nga të Policisë dhe janë s spenduar, bashkë me një punëtore tjetër.

Gazeta Sinjali ka siguruar ekskluzivisht detaje nga dëshmia e të d shuarës kryesore, Aurora Pelajt, e cila është shprehur e p nduar, duke u arsyetuar se e beri në vetëmbr jtje. Publikimin e videos ajo e konsideron si të q llimshëm, për shkak se dje e ka lënë punën në këtë qendër.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*