Pa makeup dhe dhe pa oper ime/ Ja si duken 10 Vajzat VIP sic i ka bere nena natyre

Një veshje e bukur, dritë e mirë, grim i rregullt, flokë të krehura dhe ambient interesant duket se është skenografia e duhur për foton perfekte në instagram.

Por jo gjithmonë! Me gjithë garën që është kthyer së fundmi për të patur një llogari interesante

instagrami, ndonjëherë edhe të famshmet bëjnë përjashtim, duke postuar foto pa asnjë pikë grimi

dhe duke mos e vrarë aspak mendjen nëse foto do të jetë sipas ‘rregullave’ për të rrë mbyer ‘like-t’ e dëshiruara.

Teksaa po bënim një vështrim tangent në llogaritë e të famshmeve shqiptare dhe veçuam fotot në të cilat ato janë shfaqur ‘make- up free’ si rrallë në ditët e sotmee.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*