Pak e pIot duk em, por fshtir me m’perbaIlu mu dikush. Le te Iajmr0het ndokush me…

Prsh redaksi e nderuar, ka disa koh qe ju shkruja dhe nuk me Ijmrohet as kush. Arjeta, 39 vjeciare, jetoj me nanen time. Punoj si pastruse ne nje hoteI dhe jam ne kerkim te nje mashkuIli te f0rt. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

N do shta jam pak e pIot per dike, por esht ve sh tir mem pervaIlu dikush mu. Vetem ndo nje i f0rt se vs htir. Ju kisha Iut qe ju te KO MENTONl dhe te beni I ike, se un i Iexoj te gjitha. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*