Papës Iu Dhuruan Një Palë Atlete Nike Të Kompletuara Me Stemën E Tij..

Papës iu dorëzua dhurata më e pamundshme sot.

Françesku, 85 vjeç, buzëqeshi me habi teksa iu dorëzuan një palë atlete Nike të skalitur me fjalën “Papë” gjatë audiencës së tij të përgjithshme javore.

Atletet, të zbuluara para kreut të kishës katolike në një kuti këpucësh të mbuluar nga një foto e Jezu Krishtit, ishin në ngjyrat e Vatikanit dhe kishin të printuar stemën e Papës.

Ata erdhën në një kuti që dukej se kishte një ‘8’ të shkruar në të, krahas ‘Blazer Mid ’77 VNTG’, në lidhje me edicionin vintage të trajnerëve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*