Pas 11 vitesh martese, burri mbreme me kerkoi te beja nje gje qe..

Pas 11 vitesh martese, burri mbreme me kerkoi te beja nje gje qe..

Shqiptarja: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që dh èmb shumë. Thotë që nuk ka më asnjë ndj enjë dash urie dhe se nuk gjen asnjë mot iv br enda zèmrës së tij për të v ijuar jetën me mua..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*