Pas të nxehtit afrikan, stuhitë bëjnë namin! Breshëri 10 cm shkatërron makina dhe banesa (VIDEO)

Pas të nxehtit afrikan, stuhitë bëjnë namin! Breshëri 10 cm shkatërron makina dhe banesa (VIDEO)

Në disa zona ka qenë e nevojshme ndërhyrja e forcave të emergjencës. Breshëri i fuqishëm ka shkaktuar dëme të llojeve të ndryshme në makina dhe banesa.

Në orët e fundit, Piemtonte është përballur me një stuhi të dhunshme breshëri. Foto e postuara në rrjetet sociale tregojnë kokrrat e breshërit me diametër gati 10 centimetra në Saluzzo dhe në zonën e Cuneos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*