Pasi bera per vete shefin, Burrin e lash por ndodhen shum probleme gjat kesaj kohe sepse…!

Kam punu tek ni hipermarket dhe pronari u dashuru ne mu. ai tash eshte 32 vjet. kemi kalu shum mire ne fillim. Ai e njihte familjen time dhe gjithmon e ofe.ndonte motren time thojke pse ajo ka pas frajer osht e la.zdrune. un 16 vjet ikom pas edhe kurr pasha Allahun nuk e kam tra.dhtu. mbas 2 vjetve ai mla u feju me ni tjeter. kam vujt shummm kam kajt shum. pas 4 mujvve u nda pej saj dhe prap u kthy te une . u gzova shume teper… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*