Pasioni i shqiptarëve/ Ka bërë 1.5 mln km, historia e veçantë e shqiptarit me “Mercedesin” e tij

Marrëdhënia e një taksisti profesionist me makinën e tij është vërtet e veçantë. Automjeti është mjeti i punës së tij dhe jo vetëm.

Deutsche Welle ka publikuar historinë e një 70-vjeçari shqiptar, i cili prej 15 vitesh ka në pronësi një Mercedes-Benz E-Class.

Taksisti Luan Nina tregon me krenari se kilometrazhi i makinës së tij shënon 1.584.589 km ndërsa

makinës gjatë të gjithë këtyre viteve nuk i është dashur të ndërrojë motorin, i vetmi ndryshim që ka bërë ndër vite është ndërrimi i guarnicionit.

Makina ka një motor nafte 2.0 me katër cilindra.

Fakti edhe më mbresëlënës sipas DW është fakti se në Shqipëri një në tre makina të përdorura që blihen është Benz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*