Pasuria e Shqipëris: Qumështi i gomarit, një hit në vendin tonë (FOTO)

I njohur si i pasur me vitamina dhe si një nxitës për sistemin imunitar, qumështi me çmim të lartë ka lulëzuar gjatë pandemisë së koronavirusit – një kohë kur shumë në Shqipëri po kërkojnë mënyra shtesë për të forcuar shëndetin.“Kërkesa për qumësht gomari po rritet ndjeshëm” së bashku me infeksionet e virusit, thotë 37-vjeçari Elton Kikia, menaxheri i fermës së vogël në fshatin Paper, ku rreth një duzinë kafshësh…SHI.KO VI.DEON ME PO.SHT…LEXO ME TEPER

I njohur si i pasur me vitamina dhe si një nxitës për sistemin imunitar, qumështi me çmim të lartë ka lulëzuar gjatë pandemisë së koronavirusit – një kohë kur shumë në Shqipëri po kërkojnë mënyra shtesë për të forcuar shëndetin.“Kërkesa për qumësht gomari po rritet ndjeshëm” së bashku me infeksionet e virusit, thotë 37-vjeçari Elton Kikia, menaxheri i fermës së vogël në fshatin Paper, ku rreth një duzinë kafshësh…SHI.KO VI.DEON ME PO.SHT…LEXO ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*