Për herë të parë Sali Berisha tregon se kush e nxorri në pritë Azem Hajdarin..!!!

Vr as ja e Azem Hajdarit është kthyer sërish në vëmendje 22 vite pas ngjarjes që i mori jetën eksponentit të lëvizjes së Dhjetorit teksa dilte nga selia e Partisë Demokratike. I pyetur në studion e emisionit “Opinion”, ish-kryeministri Sali Berisha tha se në pritë Azem Hajdarin e nxori Fatos Klosi. Më tej Berisha tregoi se në zyrën e tij, pak pas vr asjes kishte mbërritur një simpatizant i partisë, i cili ishte ndjerë fajtor për ngjarjen. Kjo sepse ai kishte sinjalizuar Hajdarin për një makinë të dyshimtë, që qëndronte pranë selisë së PD-së. Fevziu: Kush e nxori në pritë Azem Hajdarinö? LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Berisha: Në pritë po të më pyesësh mua, e nxori Fatos Klosi. Fevziu: Kush ishte personi që i ngjalli besim dhe e bëri të bënte 100 metra në këmbë, ndërkohë që Azem Hajdari dihej që ruhej dhe ishte i kujdesshëm. Berisha: Në deklaratën time është thënë personi që më erdhi në zyrë dhe më tha: Unë e vr a va Azem Hajdarin, sepse kështu më ndodhi. Më tha që i kishin thënë t’i thoshte Azemit se aty është një makinë. Ai ishte i tronditur. Ky ishte një militant i partisë demokratike. Ai nuk ishte lidhje. Kishte një radio të shërbimit informativ në makinën nga e cila u qël lua. Pse doli Azemi? Jam shumë dakord që ai ishte i kujdeshëhm. Ai mendoi çfarë mund të ishte kjo makinë. Ai mund të nxirrte bodiguardët. Bëri një vlerësim të gabuar. Fevziu: A mund të ketë një ku rth nga persona brenda PD? Absolutisht jo. Nëse merret kur th ky, që tjetri i tha se jashtë ka një makinë… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Fevziu: U zhduk celulari i Azem Hajdarit, a mund të ketë qenë një telefonatë e një personi të afërt që ai i ka zënë besë për të dalë? Berisha: Unë nuk besoj se ka qenë një telefonatë e personave të afërt. Unë besoj se ky variant që më është treguar ka të vërtetën brenda dhe nuk e kam ndjekur si ka shkuar ky problem. Sa i përket telefonit, sigurisht që vr asë sit do të merrnin telefonin. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*