Pini duhan dhe dhëmbët tuaj janë të verdhë? Rikthejeni bardhësinë e tyre me këtë mrekulli të natyrës

Receta nuk mund të jetë më e thjeshtë, rezultatet janë të dukshme në një javë

Dhëmbët e verdhë mundojnë shumë duhanpirës, veçanërisht ata që nuk mund ta imagjinojnë rutinën e përditshme pa cigare (dhe kafe).

Por në vend që të shpenzoni para për procedurat dentare, ndonjëherë është mirë të merrni dhurata nga natyra, transmeton Telegrafi.

Një prej tyre është shafrani i Indisë (kurkuma) dhe, përveç zbardhjes së dhëmbëve, është një antiseptik i shkëlqyer dhe antibiotik natyral, ndaj trajton plagët në zgavrën e gojës, inflamacionet dhe ndihmon te gjakrrjedhja e mishrave të dhëmbëve

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*