Po behet gati ARRE.STlMl i tij? Shpėrthen Alfred Cako dhe bën veprimin e papritur në mes të Top Channel

Po behet gati ARRESTlMl i tij? Shpėrthen Alfred Cako dhe bën veprimin e papritur në mes të Top Channel

Lidhur me këtë, i ftuari në studio, Bledi Mane tha se po mblidhen firmat në një peticion për arr.es.timin e personave që përhapin pa.n.ik ndaj va.ksinave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*