Po Behet NAMI Ne Rrjet.. Askush Nuk E Di Si Quhet Kjo Peme??

Krahas shijes së tyre të athët, të ëmbël, thanat janë nd ër frutat më të veçantë me dicinalë me pë rdorim të gjerë në mjekësinë popullore:

Falë vlerave të tyre fa ntastike për sh ëndetin, thanat përdoren në shumë ku ra të ndryshme për shë rimin dhe trajtimin e disa sem,undjeve, prej të cilave edhe problemet me di abetin. Fruti gjithashtu shërben si një pr odukt bazë për të mb ajtur të st abilizuar nivelin e sheqerit në mënyrë natyrale. A mund ta gjeni cfare fruti eshte pasi qe shume njerez nuk po e dijne ?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*