“Po i lënë të hanë dhe Vitin e Ri”, gazetarja tro ndit: Na pret vit i frikshëm për kete kategori

Gazetarja Glidona Daci thotë se viti 2023 do të jetë i ‘frikshëm’ përsa i përket funksionarëve të lartë që kanë shk lur ligjin.

Në një intervistë për Euronews Albania, Daci u shpreh se dosja e Sterilizimit dhe ajo e Check up-it që janë drejt përfundimit.

Pa përmendur emra, Daci shtoi se këto dosje pritet të dj egin shumë emra të njohur të politikës.

Gazetarja tha se të përfshirit në këto dy dosje janë lënë ‘të hanë rehat Vitin e Ri’ dhe pas festave do të japin llogari për shkeljet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*