“Po kaloj tme rrin, kam mohuar gja kun tim, jam i vde kur për së gja lli!” Çfarë po ndodh me Flori Mumajesin?

“Nuk kam lexuar komente, portale, tituj që i kisha marrë parasysh që para se t’i bëja. Unë s’jam artist, jam njeri si ju, si të gjithë ju. Mbase këtë mburojën emocionale e kam pak më të dobët dhe sa vjen edhe dobësohet më shumë, ndoshta edhe nga konsumi. Eshtë histori emocionale, jete, cikli i jetës. Duke nisur me këngën “Thjesht të du”, që është simboli jetës, i dashurisë. Para disa ditësh isha në Greqi dhe mbase prandaj e bëra atë videon. Aty u ngarkova shumë dhe ndoshta s’duhet të kisha reaguar ashtu. Kam qenë i vogël, 13-14 vjeç, ku pësova dh mbjen më të madhe në jetë, të parën. Një ditë pasi im atë doli nga spitali…”- u shpreh Flori.

Ndërsa, në një tjetër video ai i është drejtuar dikujt si “shoqja ime e gushtë”, që sipas tij, e ka ak zuar se po vik imizohet me të tilla deklarata.

“Më tha v ktimë. Ashtu i jam dukur në sytë e saj, ose mbase është ndikuar nga të tjerët. Ajo më njeh dhe mesa duket ka harruar që unë 4 vitet e fundit kam kaluar një tm rr, një h rror dhe prap jam këtu, i v ktimizuar sipas saj. Ka harruar që unë kam mohuar gj kun tim, apo këtu s’jam i vikt mizuar. Ka harruar që unë jam i vd kur për së gj lli, që më është drejtuar vd kja në një formë a një tjetër(bën shenjën e a mës). Ka harruar që unë po të vik imizohesha do kisha dalë, por unë vik imizimin s’e bëj dot.

Vik imizimi bëhet për një arsye, për të përfituar diçka. Unë s’jam as servil, as pa dinjitet dhe e gjitha kjo ndarje që bëj me ju është për gjënë e fundit që kam: muzikën dhe dinjitetin. Prandaj të gjitha ngjarjet kanë ndodhur kështu. Nuk jetoj dot klishe, bëj ca udhëtime dhe kthehu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*