Prekëse/ Luizi i zbulon Deas arsyen se pse e do fitoren: Dua të dal e t’i them nënës se…

Teksa janë ndodhur në dhomën e ndenjes, Luizi dhe Deamishel, kanë biseduar në lidhje me finalen, çmimin e madh dhe qëllimin se pse e duan ta fitojnë.

Luizi është shprehur se fitoren e ka jetike, ndryshe nga banorët e tjerë.

Advertisements

Dea: A je krenar për udhëtimin tënd?

Luizi: Po jam, kam lujt fort o Dea, pasha zotin

Unë e kam jetike, ju mund ta keni qëllim, për mu është jetike.

Advertisements

Dea: Pse? Të gjithë ofendime që ke bërë, ti s’ke respekt për lekët?

Luizi: E du për të tjera gjana!

Luizi: Unë du me fitu, e të dal prej këtu, e t’i them nanës teme, s’ke nevojë me punu më.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*