Priti gjithe jeten që të bëhej mama dhe kur lindi 60 vjeçe, burri e la për arsye qesha rake

Kjo është historia sa e gëzueshme aq edhe e tri sh të e një gruaje, e cila prej 20 vitesh

dëshironte shumë të kishte një fëmijë. Atifa Ljajic u bë nënë në moshën 60 – vjeçare, por kur kjo më në fund ndodhi, bashkëshorti i saj e la.

Sipas asaj që shkruan “DailyMail”, 68 – vjecari Serif Noki ndryshoi mendje kur dëgjoi beben të

qa nte në maternitet dhe i tha gruas se ishte tepër i plakur për t’u marrë me të q arat e

fëmijës. Ai vendosi që të largohej ditën kur bebja mbërriti në Novi Pazar, në Raska të Serbisë.

Shiko videon:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*