Që 3 vjeç në ka rrige me rrota, te gjithe ne l ot, djali nga Përrenjasi gezon ne valle ne dasmën e së motrës (VIDEO)

Nuk e cën dot prej moshës 3 vjeçare mirëpo kjo nuk e pa penguar Arbri Bogdanin që ta “nd zë” dasmën e motrës së tij. I riu nga Përrenjasi kërceu dhe e shijoi në maksimum ditën më të rëndësishme të së motrës. I ftuar në emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, ai foli për këtë por dhe për pr blemet shëndetësore.

“U ndjeva shumë i lumtur sepse të gjithë thonë iku motra por isha shumë më i gëzuar sesa i h dhëruar.”, tha Arbri. Ndërkohë babai i tij, Ilmiu, i cili ishte gjithashtu i ftuar në emision theksoi se ishte dëshira e të birit të organizonin një dasmë madhështore për të bijën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*