Rama për muxhahedinët: Mbështetje për t’u siguruar jetën, jo lëvizjen politike

Rama për muxhahedinët: Mbështetje për t’u siguruar jetën, jo lëvizjen politike

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama deklaroi sot se “muxhahedinët kanë ardhur në Shqipëri për t’u marrë në mbrojtje për jetën e tyre dhe operacioni në këndvështrimin tonë është i natyrës humanitare”.

Gjatë një interviste televizive, Rama tha se “kemi filluar një proces komunikimi me ta për të bërë të qartë se duhet të ketë një kornizë shumë të respektuar të një marrëveshje, e cila në bazën e e vetë ka garantimin e jetës dhe nuk ka sponsorizimin e lëvizjes së tyre opozitare”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*