Sa shumë ka ndryshuar/ Ja si dukej Semi para ndërhyrjeve estetike

Ajo, kishte shumë pjesëmarrje dhe disa këngë, më e njohura ajo me titull “Jetike”, me të cilen kishte marrë pjesë në “Kënga Magjike”.

Semi, ka ndryshuar ndër vite edhe sa i përket stilit të muzikës, por edhe në pamjen e jashtme, këngëtarja nga Tirana është shfaqur e transformuar, e kjo falë ndërhyrjeve, por edhe ndryshimit të stilit

Ajo, kishte shumë pjesëmarrje dhe disa këngë, më e njohura ajo me titull “Jetike”, me të cilen kishte marrë pjesë në “Kënga Magjike”.

Semi, ka ndryshuar ndër vite edhe sa i përket stilit të muzikës, por edhe në pamjen e jashtme, këngëtarja nga Tirana është shfaqur e transformuar, e kjo falë ndërhyrjeve, por edhe ndryshimit të stilit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*