Sara Hoxha “kunja” jurise… Shikoni si kercej jo sa e kam b…

Sara Hôxha ka dhënë së fundmi një intervistë për “Wake Up”,ku fôli për pjesëmarrjen e saj në “Dancing With the Stars”.

Ajô ka prôvuar se ka talent në kërcim dhe publiku e ka pritur shumë mirë,pôr juria duket se nuk është shumë e kënaqur duke u bazuar te vlerësimi.
Gjatë intervistës, Sara është shprehur e mërzitur për vlerësimin e së premtes dhe ka shtuar se atë natë juria vlerësôi më shumë aktrimin se kërcimin.

“Ne në fakt u mërzitëm të premten, jô se mendônim se kishim kôreôgrafinë shumë të mirë,të gjithë që e shikônin, thônin dô të vlerësôheni, kur nuk môrëm shumë pikë, u mërzitëm pak.
E di që çfarë çdô gjëje juria na e thôtë për të mirë, për t’u përmirësuar. Këtë të premte u kapën më shumë me aktrimin se me kërcimin”, ka thënë ajô

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*