Sek reti i fshehur tek 2000 lekshi! Ja si Fatos Nano e kreu per te treguar forcat e

Ne si qënie njerëzore duhet të jemi të ekspozuar ndaj strukturave gjeometrike dhe trupave gjeometrik që janë asimetrik. Kështu vijnë edhe çrregullimet mendore, fizike, psikologjike, shpirtërore deri fizike.

Monedhat janë të qëllimshme, për arsye që të mbajnë një ekuilibër shëndeti, mendor, psikologjik dhe fizik. Nuk janë dashakeqëse. Ne jemi moshë maxhorene dhe ne duhet të kuptojmë që deri në vitet ‘90 që ne gjasme hanim ushqime bio dhe ishim të lumtur, ndërsa jeta mesatare e një njeriu në Shqipëri shkonte 60 vjeç. Tani ti e ke Tiranën full me 90-vjeçar. Edhe bota që është rritur për 30 vjet është rritur gati 2 miliard njerëz”, u shpreh Bogdani.

Sipas ekspertit, ngjyra e kuqe korrespondon me elementin e zjarrit, ngjyra blu me elementin e ujit, forcat liberale dhe konservatore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*