Shikoni Si Elefantet Mblidhen Për Të Vajtuar Humbjen E Liderit Të Tyre, Pamjet Kanë Habitur Të Gjithë(VIDEO)

Një video prekëse e një tufe elefantësh që vajtojnë vdekjen e liderit të tyre. Ka lënë të gjithë të prekur për shkak të ndjeshmërisë që këto kafshë kanë. Emocionet nuk mund të përshkruhen shkencërisht, por ekspertët e kafshëve kanë studiuar dhe zbuluar se elefantët kanë një sërë ndjenjash komplekse shumë të ngjashme me njerëzit. Elefantët ndjejnë pikëllim, gëzim, dashuri, xhelozi, nervozë, zhgënjim dhe stres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*