Shkova te shoqja me bujt, por vellau i tij e beri me..

Shpresoj qe kjo histori e imja te jete sa me shume mot ivue se per ju dhe ta kuptoni se suksesi dhe ender rat tuaja mund te arrihen vetem nese punoni f ort per ende rrat tuaja, mirepo me ndr yshoj jeta kur shkova te shoqja me bujt dhe na erdh vllau prej pe rmas na les hoj do ren..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*