Shpërthim në fabrikën e peshkut në Greqi/ Mes jetëve të humbura edhe një shqiptar

Një shpërthim i fuq ishëm gazi ndodhi ditën e sotme në një fabrikë peshku në Prevezë të Greqisë.

Protothema.gr raporton se një shqiptar dhe një grek kanë mbetur të v de kur në vend nga sh përthimi i fuqishëm.

Ndërkohë mësohet se një grek ka marrë lën dime të rëndë, e për pasojë është dërguar në spital.

Ndërsa emigranti shqiptar mësohet se ka qenë 40 vjeç. Gjithçka ka ndodhur në pak minuta dhe askush nuk mund t’i thotë me siguri shkaqet, por informacionet e para ‘flasin’ për një shp ërthim në një gaz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*