Shqiptari beqar: S martohem pa bërë 50 vjeç, s dua të grindem me gruan, do e bej si mbreterit qe… (VIDEO)

Pjesë e rubrikës “Box Pop” në Abcnews.al e gazetarit Ermal Vaka është bërë një qytetar, i cili ka shprehur një mendim ndryshe sa i përket martesës.

Qytetari ka thënë se ai do të martohet pas moshës 50-vjeçare, pasi nuk do të grindet me gruan.

Sipas tij mosha ideale që një burrë të martohet është 50-vjeç dhe të marrë një grua nga mosha 25-35 vjeç.

“Njeriu sa më i kulturuar është aq më pak fëmijë bën. Unë jam 45 vjeç dhe jam akoma beqar. Nuk e

ndjej akoma të nevojshme të krijoj një familje dhe të gri ndem me gruan gjithë ditën. Do

martohem mbas moshës 50 vjeç siç bëjnë mbretëritë. Gruan do e doja 25-35 vjeçe, jo më shumë. Ndërsa mosha e duhur për tu bërë prind është 55 vjeç”, u shpreh qytetari. /Abcnews.al/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*