Shqiptari mbulon me para këngëtaren serbe

Shenki Versace mbrëmë ka mbuluar me para këngëtaren e mirënjohur serbe Sandra Afrika.

Ajo ka kënduar vetëm për atë dhe shoqërinë e tij të ngushtë në Shkup.

E quajnë Shenki dhe vetës i thotë Shenki Versaci. Ai është bërë i famshme në rrjetet sociale me pasionin e tij për Versace. Ka dekoruar edhe shtëpinë me simbolin e kësaj kompanie, pishinën dhe gjithçka tjetër. Shihni disa foto tw këtij djali nga Shkupi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*