Si kurre ne histori! Tron ditet Ardit Gjebrea dhe brak tis studion në mes të emisionit

Një nga momentet më të rëndësishme në “Shihemi në Gjyq” është votimi i publikut. Situata mes bashkëshortëve Bedrie e Marjeta që kanë ardhur në rubrikën e “E diela shqiptare” në Tv Klan për shkak se rre zikojnë të mbeten pa shtëpi për shka k të një kre die, hasi në një gjuhë të pahij shme.

Bedriu, i cili aku zon bashkëshorten për këtë kr edi që ajo pranoi të ndihmonte të afërmin e saj duke lënë si garanci shtëpinë e tyre, e ofe ndoi duke përdorur fjalë të rë nda për një bashkëshorte.

Të bindur se publiku do të përkrahte Marjetën për shkak të sjelljes së bashkëshortit, Ardit Gjebrea dhe Eni Çobani pritën me siguri animin e peshor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*