Si mundi o Z0T? Njerku nxjerr 5-vj.eçarin nga makina në mes të natës dhe shiut se bëri zhurmë, më pas e mori para makina i vog.li dha shp.irt në vend..!!

Si mundi o Z0T? Njerku nxjerr 5-vj.eçarin nga makina në mes të natës dhe shiut se bëri zhurmë, më pas e mori para makina i vog.li dha shp.irt në vend..!!

Austini i vogël po bënte shumë zhur.më në makinë. Më pas njer.ku 35-vjeçar Bryan St.arr e nx.orri 5 vj.eçarin në rrugë. Ishte shumë err.ësirë dhe binte shi.Austini u rr.ëz.ua në autostradë dhe u pë.rpl.as nga makina. Nuk kishte më shp.ëtim, i vogli dha shpirt në vend. Kjo histori e rëndë dhe tr.ishtë shumë ka ndodhur në Rus. sell County, Alabama në SHBA… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*