Si u mundua Sokol Halili përmes letrave ta fajësojë viktimën Hamide Magashi?

I kishte mbetur edhe një ditë për t’u takuar me fëmijun e saj të parë. Hamide Magashi në muajin e nëntë të shtatzënisë kishte shkuar në klinikën e Gjinekologjisë ku po priste të lindte.

Por, ajo nuk arriti ta përjetonte ndjenjën e të bërit nënë. Rrugëtimin e saj në jetë dhe të fëmijut e ndërpreu në gjysmë ish-burri i saj Sokol Halili. Të mërkurën mbrëma para klinikës së Gjinekologjisë ajo u v r.a me tre plu mba nga ish-burri i saj. Pasi kreu aktin makabër, Sokol Halili u largua nga vendi i ngjarjes.

Dy ditë më vonë, policia zbuloi se Halili ndodhej në shtëpinë e tij në fshatin Davidovc të Shtimes.

Derisa ndodhej në arrati, Halili kishte parë dhe lexuar gjithçka ndodhi pasi kreu krimin. I pakënaqur me raportimet dhe fjalët për të ai shkroi një letër për publikun pasi kishte vendosur të vetëvri.tej.

Për më shumë shiko videon e potë:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*