Ska vetem 1 po 5 bodyguard? Grida Duma zbulon se ka një lid hje serioze me njërin prej tyre

Në pr otestën e 7 korrikut, e cila ishte thirrur nga Ri themeli, u bë virale një foto e deputetes Grida Duma, e cila shfaqej me disa bodygu ard të veshur me të zeza.

Gjatë një interviste në “ABC e Mëngjesit”, ku ka folur për shumë dimensione të saj, ajo ka sqaruar si qendron e vërteta.

Duma ka bërë të ditur me hu mor se ata janë kushërinjtë e saj dhe vishen me të zeza.

“Ai djali me mjekër është djali i dajës tim. Janë dy kushërinjtë e mi ata, i dua shumë dhe i përshëndes. Aq shumë vishen me të zeza sa që llon edhe kështu.

Ata kanë hasur shumë vës htirësi me ga zin lo tsjellës. Ata janë gjithmonë me mua.

Do ta them me modesti që pak njerëz në politikë sjellin njerëzit e vetë. Ata vijnë dhe unë i them mirë që vini po pse rrini kaq s erioz”, ka thënë ndër të tjera deputetja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*