Skam shprese, jam duke…! Vajza shta ng Bashkimin që në pikë të mëngjesit me telefonatën e saj, ja çfarë i thotë

Bashkim Hoxha nis emisionin e tij duke lexuar gazetat dhe duke pritur telefonatat nga njerez te ndryshe dhe ate e marrin ne telefon njerez te ndryshem ne to ka histori te ndryshme nga me te cuditshmet.

Shqetesuese ishte nje telefonat e nje vazje te re pasi bente thirrje qe te rinjte te largohen nga shqiperia.

Ky vend nuk ka me shpres thote telefonuesja.

Ajo u shpreh ndër të tjera:

“Kështu siç janë bërë ligjet këtu, askush nuk ka të drejta. Të rinjtë nuk mund të diplomohen, të dalin nga bankat e shkollës dhe të mos paguhen, të shfr tëzohen dhe të punojnë pa të drejtë rroge. Kjo është shumë de oralizuese për të gjithë rininë.

Por Bashkimi ka mbetur pa fjale nga telefonata dhe vazhdoj me telefonaten tjeter.Po ju si mendoni?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*