S’kishte para për një unazë fejese të shtrenjtë, prishtinasi i mahnit të gjithë

S’kishte para për një unazë fejese të shtrenjtë, prishtinasi i mahnit të gjithë

Kështu një djalë nga Prishtina ka treguar unazën e fejesës të gdhendur nga një monedhë 50 cent.Ai i ka shkëputur rrethin e jashtëm monedhës dhe më pas e ka lëmuar duke e bërë të duket si një unazë floriri.

Kjo unazë ka më shumë vlerë për të se sa një bizhu me vlerë monetare, pasi koha dhe përkushtimi që ka investuar për ta krijuar, për të janë më të rëndësishme se gjithçka.Djali

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*