Syzet e famshme të Bamir Topit, Ish- Presidenti e pranon: Çmimi 60 mijë $, ja tre “bossat” e vetëm në Shqipëri që i kanë(Emrat)

Syzet e Bamir Topit janë një detaj që ka rënë gjithnjë në vëmendjen e publikut. Ish-Presidenti thuajse nuk i h eq kurrë këto syze dhe ka pranuar se ato janë aspak të lira.
I pyetur nga Bieta Sulo në emisionin e saj disa muaj më parë, Bamir Topi është shprehur: “Syzet janë jo të lira, të rralla por syze që i shkojnë formatit tim”.

Dhe në fakt, këto syze janë prodhim i limituar dhe shumë pak njerëz kanë mundësinë t’i blejnë. Sipas një kë rkimi rezulton se syzet janë “Diplomat I” nga Maybach dhe kushtojnë 60 mijë dollarë.
Të tilla syze në Shqipëri kanë vetëm 3 persona, deputeti Tom Doshi, djali i kr yeministrit, Greg Rama si dhe Bamir Topi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*