Ta prẹk shpίrtin i vogli shqiptar: Hamë bukë me ujë, se nuk kemi para, mamin unë e ndihmoj…

Ta prẹk shpίrtin i vogli shqiptar: Hamë bukë me ujë, se nuk kemi para, mamin unë e ndihmoj…

Numri i familjeve shqiptare që jetojnë në varfëri janë të panumërta. Gjashtë pjesëtarët e familjes jetojnë në një banesë të rrënuar, ku ushqimi i përditshëm për ta është buka e thatë dhe uji.

“Hamë përshesh me ujë, bukë thatë… Pa energji elektrike për tre muaj. Nuk kam para t’i paguaj. Kam 50 mijë lekë për të paguar”, shkruan pemajetes.com.

Varfërinë e tejskajshme e kanë kuptuar edhe fëmijët, e kryesisht djali i madh Eri, i cili është në klasë të katërt e detyrohet të bëjë punë të rënda për të siguruar bukën e gojës.

“Do ta ndi mojmë mamin, s’kemi për të ngrënë. Nuk kemi po mos ndihmuam. Detyrat i bëj jashtë se nuk kam drita, na i kanë ndërprerë se nuk kishim lekë t’i paguanim”.

Shiko videon:

E kryesisht djali i madh, i cili është në klasë të katërt detyrohet të bëjë punë të rënda, për të siguruar bukën e gojës. Të ardhurat e vetme që ka familja është ndihma ekonomike ku me të detyrohet të paguajë autobusin për të dërguar fëmijët në shkollë. /Pemajetes.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*