Të lutem kthehu lash nënën e babë për Ty, a e meritoj këtë… rrefimi emocionues i vajzës shqiptare…

Të lutem kthehu lash nënën e babë për Ty, a e meritoj këtë… rrefimi emocionues i vajzës shqiptare…

“Doja një mendim nga lexuesit e faqes sepse jam shumë i mërzitur. Jam një 21-vjeçar nga Gruda dhe kam dashur shumë një vajzë. E dua akoma, por ajo më ka zhgënjyer pa masë. Me këtë vajzën qëndruam dy vite të lidhur. Ajo është 20 vjeçe. Unë isha gati ta merrja në shtëpi. Por ajo nuk donte të jetonte me prindërit e mia. Dakord ika prej shtëpisë. Nuk i pëlqente shokët e mi se vinin LLoto, ok u largova…SHI.KO VI.DEON ME PO.SHT…LEXO ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*