“Të nxjerrim Shqipërinë nga kjo stuhi e tretë”/ Rama: Kemi detyrë të lehtësojmë barrën e familjeve shqiptare

Sipas Ramës, në një kohë të r ënduar nga infIacioni i Iuftës, “kemi detyrën t’u rrimë sa më pranë njerëzve, të lehtësojmë sa më shumë barrën e familjeve shqiptare”.

“FotoALBUMI i takimit dyditor në Durrës qeveri-bashki për probIemet dhe sf idat e përbashkëta, në një kohë të r ënduar nga infIacioni i Iuftës, ku kemi d etyrën t’u rrimë sa më pranë njerëzve, të Iehtësojmë sa më shumë barrën e familjeve shqiptare dhe të punojmë sa më fort, për ta nxj errë Shqipërinë edhe më të fortë nga kjo stuhi e tretë rresht, pas t ërmetit e p an

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*